За нас

Kомпания КУМАКИС ЕООД функционира като дъщерно дружество на гръцкото ЕММ. Д. КУМАКИС АД, със седалище Солун, Гърция. Дружеството е основано през 1979 г., въплъщавайки визията на своя основател Емануел Кумакис, да създаде динамична и иновативна компания в сферата на индустриалните продукти, обслужващи машиностроенето и автоматизираното производство. Днес ЕММ. Д. КУМАКИС АД разполага с производствени помещения, складове, собствени магазини и офиси с обща площ повече от 22 000 кв.м. Дъщерните ѝ фирми в Югоизточна Европа успешно покриват нуждите на съответните пазари. 

Фирма КУМАКИС ЕООД е създадена през месец ноември 2004г. в гр. София. До ден днешен компанията продължава регулярно да се развива, като вече разполага със собствени складови бази в София и Пловдив с площ от 3000 кв.м. За 17 години на пазара нашата компания успя да заеме лидерска позиция в сектора на машиностроенето и автоматизираното производство. За това допринася:

  • Представителството и сътрудничеството с повече от 250 международни марки като HABASIT, SIEMENS, TIP TOP, GATES, RENOLD, DUNLOP, SANDVIK, THK, ROSSI, BOSH REXROTH, KABELSCHLEPP, FLEXCO, WAM, MOTOVARIO, NORD, NERI MOTORI, WM MOTORS, HYDROMEC, CHIARAVALLI, SYSTEM PLAST.
  • Високотехнологичната система за складиране и дистрибуция, за бързо и точно изпълнение на заявките на клиентите.
  • Непрекъснатото обучение и повишаване на квалификацията на персонала, обслужващ клиентите в много сектори на индустрията и технологиите, за да предлага най-доброто комплексно решение що се отнася до качеството и цената на материалите.

Екип

Своя успех компанията не би достигнала без квалифицирани и лоялни сътрудници. Ръководството на КУМАКИС ЕООД заедно със своите служители се стреми да направи фирмата различима от много други организации със сходна дейност, като предлага широка гама продукти и коректно изпълнява ангажиментите си. В процеса на общуване с клиентите, се използва индивидуален подход и комплексно обслужване, отговяращи на изискванията на клиента за качество и точност на изпълнение.
 

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива